Koffie Bergen op Zoom

Combineer een leuke, ontspannen dag shoppen met een kop goede koffie bij De Sfeertuin in Bergen op Zoom. Ideaal wanneer je op zoek bent naar nieuwe tuin- en woondecoratie of nog een cadeautje nodig hebt. De Sfeertuin doet precies wat de naam doet vermoeden. Een sfeervolle showtuin vol met inspiratie en een prachtig, overdekt terras zodat je altijd comfortabel van een kop koffie kunt genieten. Maak van koffie buiten de deur drinken een beleving bij De Sfeertuin in Bergen op Zoom!

Koffie in Bergen op Zoom? Het smaakt altijd beter met een mooi uitzicht

Soms wil je gewoon even weg uit de drukte. Even de boel de boel laten en ontspannen. En dan ga je lekker buiten de deur een kop koffie drinken. Kies voor rust, een prachtig uitzicht en uitstekende koffie bij De Sfeertuin in Bergen op Zoom. Vanuit het centrum is het maar een paar minuten rijden en in de tuin is het bij zowel goed als slecht weer heerlijk vertoeven. Complimenteer je kopje koffie met een lekker stuk appelgebak, je hebt het verdiend!

Wij hebben een uitgebreid assortiment en kunnen u veel bieden.

Komt u de sfeer proeven? Wij verwelkomen u graag onder het genot van een lekker bakje koffie en een stukje appeltaart.

       

De service is minstens zo goed als de koffie

Omdat De Sfeertuin een kleinschalig tuincentrum is kunnen wij ruimschoots de tijd nemen voor onze klanten. Er is dan ook altijd iemand aanwezig om je te woord te staan en te adviseren over de tuin- en woondecoratie in het assortiment. We denken met je mee en de sfeer is altijd gemoedelijk. Je koopt pas iets wanneer je hier zelf helemaal achter staat. Dat noemen we bij De Sfeertuin gewoon service, zoals het hoort.

Je bent welkom in ons tuincentrum om ons assortiment met eigen ogen te komen bekijken.

Bekijk ook onze andere categorieën.

Wij hebben een breed assortiment en je kan bij ons terecht om je tuin weer leuk aan te kleden. Wij hebben mooie potten, tuinbeelden, decoratie en nog veel meer.